Orice serviciu este mai bine prestat, cand se stie ca se lucreaza in favoarea copiilor si adolescentilor. Compania noastra asigura curatenia si mentenanta scolilor, spitalelor, ministerelor si altor institutii publice ale statului. Politica noastra intotdeauna a pus protectia copiilor pe primul loc, precum si verificarea si curatarea spatiilor de joaca a acestora.

Curatenie Spitale

Curatenia de baza include rutine precum colectarea gunoiului, curatarea podelei, curatenia camerelor si stergea de praf a tuturor obiectelor existente intr-un anumit spatiu. Curatenia in detaliu include toate procedurile mai sus mentionate, alaturi de aspiratul scaunelor, spalat pe sub mese, spalarea peretilor si a usilor, sterilizarea camerelor de examinare si de odihna, alaturi de eliminarea profesionista a deseurilor precum seringi si alte intrumente medicale.

Intotdeauna curatenia spitalelor a fost extrem de importanta. Rani deschise in spatii unde pot trai agenti patogeni pot cauza infectii cauzatoare de moarte, astfel ca pacientii nu vor fi niciodata in siguranta, daca nu este asigurata igiena corespunzatoare. Echipa noastra este priceputa in inlaturarea agentilor patogeni si in crearea unui spatiu sanitar pentru pacienti. Camerele de examinare sunt curatate cu o atentie sporita, deoarece aici se regasesc cei mai multi pacienti bolnavi sau accidentati.

Pe langa importanta curatarii camerelor de examinare, este cruciala spalarea corespunzatoare a birourilor medicilor. Doctorii care petrec timp cu pacientii in camerele de examinare, ulterior se retrag in propriile birouri, iar aceleasi maini care examineaza atent un pacient bolnav, vor atinge un pix sau un telefon fix. Cu toate ca medicii se spala pe maini de mai multe ori pe zi, intotdeauna vor exista si precautii.

Curatenie Ministere

Ministerele reprezinta organe importante ale statului, iar politicienii nu isi gasesc niciodata timp pentru curatarea corespunzatoare a spatiilor in care lucreaza, motiv pentru care acestia pot apela cu incredere la compania noastra. Un birou poate fi curatat foarte bine intr-un timp relativ scurt, care insa poate fi foarte pretios pentru un politician sau un angajat in cadrul unui minister.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.