curatenie fabrici

Compania noastra ofera mai multe planuri de curatenie special concepute, astfel incat sa poata beneficia oricine de ele. Astfel, nu au fost omise nici fabricile si spatiile tehnice, care pot avea parte de vizita uneia dintre echipele noastre, antrenata special pentru acest domeniu. Echipa noastra poate fi chemata doar atunci cand este nevoie sau poate sa asigure si mentenanta fabricilor si spatiilor tehnice, stabilindu-se numarul vizitelor saptamanile, in functie de necesitati. Orice proiect pe care il abordam se va efectua inainte de finalizarea deadlineului, oricat de strans ar fi acesta, in special datorita faptului ca ne dorim ca beneficiarul sa fie multumit de compania noastra. Fiecare proiect este analizat in detaliu, planuit si realizat, astfel incat sa nu existe nicio problema.

Compania noastra poate asigura curatenia in diferite tipuri de fabrici si spatii tehnice. Asadar, dispunem de specialisti care sa poata face curatenie in conducte, spatii restranse, burlane, structuri de otel, ventilatie, acoperisuri etc.

Mentenanta igienii zilnice

Asigurarea acestui proces include curatarea spatiilor de spalare, curatarea si inlocuirea consumabilelor, curatarea coridoarelor, mentenanta vestiarelor si multe altele.

Curatarea birourilor

Fiecare fabrica are in componenta mai multe birouri, care au si ele nevoie de curatenie, insa pe langa acestea mai exista si laboratoare, toalete etc. Compania noastra asigura curatarea fiecarui colt, astfel incat orice fabrica sa arate ireprosabil, aspect important pentru angajati, care sa beneficieze de un mediu de lucru curat si placut, dar si pentru vizitatori si alti investitori.

Peretii, tavanele, grinzile, sistemele de iluminat, toate vor fi curatate corespunzator, cu ajutorul scarilor, schelelor sau acolo unde este nevoie prin alpinism utilitar. De asemenea, curatarea podelelei se va putea curata manual sau automat, in functie de suprafata totala. Atat peretii interiori, cat si cei exteriori vor fi curatati prin intermediul detergentului sub presiune, astfel incat sa se asigure eliminarea tuturor petelor, murdariilor si mirosurilor neplacute.