Multa lume munceste o viata ca sa isi construiasca casa sau vila mult dorita. Cand veniti de la munca sau intalniri de afaceri va doriti ca locuinta dumneavoastra sa fie una curata si primitoare. Pentru a indeplini aceasta dorinta, activitatea de curatenie in resedinta proprie necesita un consum mare de timp si energie. Cu o mana de ajutor din partea firmei de curatenie Bucprest lucrurile pot fi mult mai simple.

Bucprest ofera servicii de curatenie case si vile la cele mai mici preturi. Firma de curatenie Bucprest isi adapteaza fiecare program pentru satisfacerea totala a nevoilor dumneavoastra de curatenie punand accentul pe valoarea mai buna a serviciilor pentru care dumneavoastra platiti. Folosind cele mai bune instrumente si produse de curatenie Bucprest ofera garantia satisfacerii nevoilor fiecarui client in parte.

Lista de servicii de curatenie case si vile oferite cuprinde:

  • aspirat si curatat covoare;
  • spalat geamuri, faianta, gresie, parchet etc.;
  • curatare mobilier, obiecte casnice si accesorii de casa (perdele, jaluzele, draperii etc.);
  • intretinere gradina etc.

Cand achizitionati un serviciu de curatenie pe termen lung cereti sa vina aceeasi oameni de fiecare data sa faca curat. Serviciul oferit va putea fi imbunatatit in timp iar casa va fi mai curata cu cat aveti mai putini straini in ea. Daca aveti obiecte de valoare tineti minte sa ne precizati care sunt acestea (va recomandam sa fie si asigurate) pentru a evita neatentia accidentala.

Pentru a obtine un pret mai bun la curatenia casei sau vilei recomandati-ne prietenilor. Astfel puteti beneficia de pe urma discounturilor primite pentru fiecare prieten recomandat.