Pastrarea curateniei in cadrul unei asociatii de locatari acum poate fi mai usor de realizat prin intermediul companiei noastre care asigura o lista intreaga de servicii, intocmita special pentru a multumi toate tipurile de clienti si nevoile acestora. Echipa noastra este alcatuita dintr-un personal calificat care dispune de echipamente profesionale special concepute pentru curatenia asociatiilor de locatari. De asemenea, dispunem si de toate substantele necesare, astfel incat sa nu mai fie necesar ca asociatia sa mai faca si alte achizitii suplimentare.

Locatarii nu vor putea fi afectati de diferite alergii, deoarece toate substantele folosite sunt biodegradabile si ecologice, astfel ca nu provoaca niciun efect secundar. Pachetul de curatenie al asociatiilor de locatari presupune maturarea scarilor, atat pe interior, cat si pe exterior, spalarea intrarii sau intrarilor de la parter, curatenia spatiului exterior, care cuprinde si strangerea gunoaielor, indiferent de dimensiuni. Ulterior se vor curata usa si geamurile intrarii in scara, va avea loc igienizarea spatiilor special concepute pentru depozitare, se vor evacua resturile menajere, si se vor spala saptamanal scarile in totalitate, in orice zi a saptamanii, asociatia de locatari fiind cea care va stabili ziua in care se doreste efectuarea acestei operatiuni.

Apoi urmeaza curatarea cutiilor postale, curatarea balustradei, curatarea geamurilor usilor si a ferestrelor atat pe interior cat si pe exterior aflate la fiecare nivel al scarii, iar in cazul in care exista se vor spala si pubelele de gunoi, pentru a nu favoriza crearea unor focare de infectii.

Preturile pentru astfel de servicii difera in functie de numarul etajelor blocului, iar aici sunt incluse toate costurile serviciului: manopera, materialele si substantele utilizate. Astfel, asociatiile de locatari au la dispozitie o ocazie importanta, de a renunta la femeia de serviciu care face curatenie saptamanal si pot angaja o companie de curatenie, care stabileste toate normele ce trebuiesc respectate de ambele parti prin intermediul unui contract.