Serviciile de gradinarit reprezinta un aspect foarte important din viata oricarei familii care locuieste la casa. Compania noastra ofera consultari pe termen lung cu privire la designul gradinii, la structura solului, irigatie, lumini, infrastrucuta si toate plantele existente. Impreuna putem colabora pentru crearea unui nou plan de ornare a gradinii cu plante sau multe altele precum: lac, iaz, bazin, ceramica, fantana, gard viu, lucrari din piatra etc.

Pentru proiecte mai mici, intalnirea initiala presupune ca echipa noastra sa va ajute in alcatuirea unui plan bine pus la punct, care la final sa duca la crearea unei gradini de vis. Oferim consultanta oricand, astfel incat de fiecare data cand exista o nelamurire a beneficiarului, aceasta sa fie rezolvata intr-un timp cat mai scurt.

Printre serviciile de gradinarit pe care le ofera compania noastra putem aminti: curatarea gradinii, curatarea gurilor de scurgere, taierea, finisarea si detalierea gardului viu, curatarea la presiune inalta, tunderea gazonului, strangerea resturilor vegetale, controlarea insectelor si a bolilor aduse de acestea, plantari noi, diferite reparatii, fertilizarea solului, indepartarea buruienilor si a gunoaielor.

Toti acesti pasi ajuta la crearea gradinii mult visate. Cei mai multi proprietari de gradini nu o pot amenaja asa cum isi doresc din lipsa de timp, insa pot apela oricand la serviciile de gradinarit oferite de compania noastra. Intretinerea unei gradini nu este atat de usor pe cat pare si necesita mai multi pasi care trebuie efectuati in anumite momente precise si este recomandat ca plantele dumneavoastra sa fie lasate pe mainile unor specialisti.

Aspectul de baza al gradinii incepe de la un gazon bine pastrat. Astfel este nevoie de tunderea acestuia, inlaturarea plantelor uscate, a muschilor si a buruienilor, dupa care trebuie efectuata o suprainsamintare. Pasul urmator presupune folosirea ingrasamintelor, apoi se acopera golurile lasate de iarba necrescuta si adunarea frunzelor moarte. Toti acesti pasi pot fi efectuati de catre echipa specializata in domeniu, a companiei noastre.